Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCURS CARTELLS - Festa de l'Arròs 2015

<p style="text-align: left;">Tothom qui ho desitgi podrà participar-hi, es poden presentar propostes fins el dia 22 de gener del 2015 a l'Àrea de Cultura de l'ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Bases:

1. Participació. Tothom qui ho desitgi podrà participar-hi lliurement, sense restricció de cap mena. No s’admetran més de dues obres per participant.


2. Forma i Tècnica. Les obres s’hauran de presentar en format vertical DIN-A2 (59.4x42cm) i caldrà que es puguin reproduir en quadricromia. Es poden presentar muntades en suport rígid o també en CD, en fitxer d’imatges (.JPG, .TIFF, .EPS).

3. Text. Al cartell, cal que hi figuri obligatòriament el text següent:


Festa de l’Arròs
Sant Fruitós de Bages
15 de febrer de 2015
Festa Declarada d’interès Turístic


4. Marge.
Al peu del cartell, caldrà deixar-hi una franja lliure de 5 cm d’alçada (no ha de ser forçosament en blanc) per tal de posar-hi els logotips i la publicitat.


5. Identificació. Cada concursant posarà al dors del cartell o del Cd un lema o títol. Aquest mateix lema s’ha de posar a l’exterior d’un sobre tancat a l’interior del qual hauran d’haver-hi les dades personals del participant (nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic).


6. Presentació. Els treballs s’hauran de fer arribar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (C/Padrò, 74, 08272 Sant Fruitós de Bages), bé sigui personalment, bé sigui per correu postal.


7. Terminis. Es podran presentar obres fins a les 14.00h del 22 de gener de 2015.


8. PREMI. El jurat triarà una sola obra, que obtindrà un únic premi de 300€ euros, el concurs es podrà declarar desert. L’obra seleccionada esdevindrà propietat de l’Ajuntament i serà utilitzada com a cartell de la Festa de l’Arròs 2015.


9. Jurat i veredicte. Serà format per un professional del disseny o les arts gràfiques, un representant de la Colla de Cuiners de l’Arròs i un representant de l’Ajuntament. El veredicte es farà públic a través dels mitjans de comunicació locals i comarcals i també es comunicarà per escrit als participants.


10. Lliurament del premi. Tindrà lloc el 15 de febrer a les 18.00h, al Nexe-Espai de Cultura, coincidint amb la inauguració de l’exposició del Concurs de Pintura Ràpida de la Festa de l’Arròs.


11. Acceptació. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol circumstància que no hi estigui prevista serà resolta per l’organització.

Organitza:

Àrea de cultura
Telèfon 93.878.80.31
E-mail: areacultura@santfruitos.cat

Arxius Adjunts