Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els actes de la Diada a Sant Fruitós de Bages es traslladen al Bosquet i a la plaça Alfred Figueras

L’inici de les obres a l’entorn del cobert de la màquina de batre, fan traslladar els actes de la Diada de l’Onze de Setembre a la pista del Bosquet i a la Plaça Alfred Figueras.

La ja tradicional celebració de la Diada de Catalunya a Sant Fruitós de Bages començarà amb un esmorzar popular a ¾ de 10 del matí a base de coca i mistela. Tot seguit, a les 10 del matí, es procedirà a la hissada d’una nova senyera al municipi, en un nou màstil, a la plaça Alfred Figueras amb el posterior Cant dels Segadors.

A continuació es durà a terme la tradicional ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Manresa.

L’acte institucional començarà pels vols de ¼ de 12 del migdia amb l’actuació de l’Agrupació Coral Sant Fruitós, la lectura del manifest de la Diada, el parlament de l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés i el ball dels Gegants de Sant Fruitós de Bages.

A partir de l’una del migdia, els autobusos de l’ANC que es dirigeixen a la concentració de Berga, sortiran des de la carretera de Vic, davant de la plaça Onze de Setembre.

A banda, i com a acte paral·lel a la Diada, el dissabte 10 de setembre, es durà terme la Marxa de Torxes organitzada per l’ANC de Sant Fruitós de Bages. El recorregut s’iniciarà a les 9 del vespre a la plaça de l’Església i finalitzarà a la Plaça Alfred Figueras.

Arxius Adjunts