Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els gegants Sala i Ricardis s'endinsen al Museu de Sant Fruitós en el 14è número de la col·lecció

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages acollirà aquest divendres 21 d’abril, a les 6 de la tarda, la presentació del conte “Sala i Ricardis al Museu” dins la col·lecció de contes que edita l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

En el 14è número de la col·lecció de contes de Sala i Ricardis, els gegants de Sant Fruitós, s’endinsen en els racons del Museu on descobriran detalls de la història i del passat del municipi i viuran noves aventures. El conte es dedica al Museu just quan el municipi ha declarat l’equipament com a servei públic municipal per tal de preservar la història i el patrimoni del municipi.

Sala i Ricardis al Museu es presentarà públicament aquest divendres 21 d’abril, a les 6 de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca municipal, amb la narració teatralitzada del conte a càrrec de Maria Navarrete.

Un cop finalitzada la narració, els santfruitosencs creadors del conte (Rosa Camprubí-text, Galdric Sala- il·lustració i Pep Creus- disseny) explicaran als assistents el procés creatiu del conte i signaran els exemplars dels assistents.

Sala i Ricardis al Museu es pot comprar pel preu de 9 Euros a la llibreria Ferrer de Sant Fruitós de Bages i a la botiga de Món Sant Benet, també es podrà adquirir el dia de la presentació allà mateix. Els assistents que comprin el conte durant la presentació d’aquest divendres se’ls obsequiarà amb una versió per pintar.