Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages comptarà amb una nova pista poliesportiva a la zona nord del municipi

S'ubicarà a tocar de la Llar d'infants i de l'escola Monsenyor Gibert.

La zona nord de Sant Fruitós de Bages, a tocar dels equipaments de la Llar d'infants, la Biblioteca i l'escola Monsenyor Gibert, disposarà d'una nova pista municipal poliesportiva oberta a tota la ciutadania.

Actualment, la zona que abasta des del Bosquet fins al Pavelló d'Esports, i cadascuna de les urbanitzacions del municipi, disposen d'espais propers per a realitzar esport. Amb la construcció d'aquest nou equipament, l'Ajuntament fa un pas endavant per reequilibrar la distribució de les zones per a l'esport i el lleure al municipi, aconseguint que tots els veïns i veïnes tinguin un equipament d'aquestes característiques a la vora de casa.

La nova pista tindrà una superfície de 600 m² i comptarà amb porteries i cistelles per a la pràctica d'esports col·lectius. A l'equipament també s'hi construirà una graderia protegida per una pèrgola per oferir ombra a l'estiu. Aquesta estructura serà metàl·lica i estarà composta, en la part superior, per làmines de fusta. L'espai exterior, a tocar de l'avinguda Tres, s'adequarà amb la plantació d'herba i plantes arbustives.

L'Ajuntament ja s'ha reunit amb els veïns i veïnes de la zona per tal de fer-los partícips d'aquest nou projecte pel seu barri que els facilitarà la pràctica d'activitat esportiva.

La construcció d'aquest equipament suposarà una inversió de 190.000 € i és previst que aquest espai es pugui posar en funcionament aquesta primavera.