Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació de Barcelona ha augmentat la quantitat destinada a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per a noves inversions un 33%

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa general d’inversions d’acord amb el Protocol general del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 el qual té com a finalitat  acompanyar als governs locals en el moment de realitzar noves inversions sostenibles o de manteniment municipal.

El consistori municipal disposarà d’una quantitat superior al darrer Programa aprovat al període 2016-2019 el qual es va destinar al municipi 479.500,00 €, enguany l’import total ha estat de 723.082,41 €.

Des del nou Equip de Govern s’han realitzat reunions amb la Diputació de Barcelona peticionant aquest augment, i per aconseguir que els santfruitosencs tinguin la inversió que els pertoca, i ara en veiem els fruits.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages celebra aquest increment de més del 33 % en les partides pressupostàries d’inversions, les quals es veuran reflectides en nous projectes i per Sant Fruitós de Bages.