Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa i la disbauxa arribaran a Sant Fruitós de Bages amb opcions per a les famílies i pel públic jove

El proper dissabte 9 de març Sant Fruitós de Bages celebrarà la tradicional festa del Carnestoltes amb 2 propostes; una pel públic familiar a la tarda i una altra pels joves a la nit.

La cercavila familiar començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras amb l’animació del grup de percussió local Batukada Shangó que juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers acompanyaran als assistents durant la rua que continuarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí i Germàn Duràn, per acabar finalment al Pavelló Municipal d’Esports on pels volts de 2/4 de 7 de la tarda petits i grans podran gaudir de l’animació infantil dels Avui fem Pop.

Durant la rua familiar, un equip de Televisió de Catalunya enregistrarà imatges per a la realització de l’espai “Tots som súpers” del Canal Super3. En aquest sentit el consistori vol informar als pares dels menors assistents que la imatge dels menor pot ser difosa pels canals i plataformes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El torn del públic jove serà a partir de 3/4 de 10 de la nit, també a la plaça Alfred Figueras, on s’iniciarà la Rua Jove que passarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí i Germàn Duràn, per acabar també al Pavelló Municipal d’Esports.

La traca final serà la gran revetlla-concert amenitzada per la Mashup party Band i els DJ’s locals Arzzett i Berna que posaran el colofó a la festa.

Les entrades per la revetlla-concert jove es poden comprar de forma anticipada per 3€ al NexeJove o el mateix dia al Pavelló d’Esports, per 5€. Recordem que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats pel seu pare, mare, tutor o adult responsable autoritzat, als quals, en aquesta ocasió, se’ls regalarà l’entrada comprant la del menor de 16 anys.

Arxius Adjunts

Imatges relacionades