Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La música negra arriba a Sant Fruitós de Bages de la mà de Funkystep & The Sey Sisters

Aquest dissabte 22 d’abril, a les 9 del vespre, el Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà el concert de Funkystep & The Sey Sisters on presentaran els temes del seu darrer treball, A matter of funk.

Funkystep va néixer al 2006 en format de septet per retre homenatge als grans artistes de la música negra. Al 2009 la banda incorpora a Kathy i Yolanda Sey, les 2 germanes de la cantant original Edna Sey, passant a dir-se FUNKYSTEP & THE SEY SISTERS i oferint un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de Soul, Groove i Funk. Amb aquest format al 2012 enregistren el seu primer EP. Amb el temps el projecte madura i al 2015 decideixen llençar-se a l’aventura de compondre i enregistrar un disc de temes propis sota la producció dels especialistes en música negra Mike Mariconda i Marc Tena. El resultat és un disc amb 13 temes ben elaborats, amb lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negra. “A MATTER OF FUNK” (RGB suports 2016) surt al mercat el setembre del 2016 i és presentat dins el marc del MMVV de Vic.

El preu de les entrades per al concert és de 12€ de forma anticipada o 15 € a guixeta. Es poden comprar a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe - Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal, al Teatre Kursaal de Manresa o per internet a www.kursaal.cat 

I a més, si es compra a Sant Fruitós, per la compra d'una entrada per al concert de dissabte obsequiem amb una entrada pel concert de SARA PI, del proper 13 de maig. Dos espectacles al preu d'un.