Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana de la mobilitat sostenible i segura omple de propostes el municipi

Del 16 al 21 d’octubre, Sant Fruitós celebra la setmana de la mobilitat sostenible i segura amb activitats per a tots els públics.

El proper dissabte 21 d’octubre, Sant Fruitós de Bages celebrarà una tarda d’activitats a l’entorn del transport en bicicleta i una pedalada popular apte per a tots els públics.

A partir de les 5 de la tarda, les famílies que vagin a la plaça del Parc del Castell podran participar en un taller d’inspecció de bicicletes, fer cronoescalada, circular per un circuit d’educació viària o provar bicicletes elèctriques. Durant la tarda a més a més, hi haurà berenar per a tots els assistents.

A les 6 de la tarda es donarà el tret de sortida a la pedalada popular, una marxa en bicicleta pel municipi, apta per a tots els públics. En aquest mateix sentit un cop finalitzada la pedalada es farà una entrega de premis per tal de reconèixer el participant que porti el casc més original. Des de l‘organització s’anima al participants a decorar el seu casc per poder entrar en el bombo del sorteig de regals. Per tal de participar-hi cal inscriure's a través del següent formulari.

Paral·lelament a aquesta activitats, l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal i dels centres escolars del municipi, ha organitzat el concurs de dibuix “ Com em desplaço per Sant Fruitós de Bages”, on poden participar-hi els alumnes des de primer fins a quart de primària.

Per a participar-hi els nens i nenes poden descarregar-se una plantilla a la pàgina web de l’Ajuntament i entregar el dibuix a l’escola o a la Biblioteca Municipal fins el 17 d’octubre. El dissabte 21 d’octubre es realitzarà l’entrega de premis als guanyadors en el marc de la pedalada popular.

Arxius Adjunts