Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona del Raval de Sant Fruitós de Bages serà l'escenari d'una plantada d'arbres on s'introduiran un centenar de nous exemplars

La iniciativa forma part dels actes de celebració del 20è aniversari de Finques Passeig.

Aquest dissabte 5 de novembre a partir de 2/4 de 10 del matí se celebrarà una matinal mediambiental a Sant Fruitós de Bages on es plantaran un centenar d'arbres amb l'ajuda de totes les persones que vulguin participar-hi.

La proposta, organitzada per Finques Passeig amb motiu dels actes de celebració del seu 20è aniversari, es realitzarà a la zona que va des del Raval fins al camí de Viladordis.

L'objectiu d'aquesta actuació és la creació d'una massa forestal per afavorir l'augment de la biodiversitat tant d'espècies vegetals com de fauna i microfauna i alhora també es vol aconseguir reduir els efectes de l'erosió, provocada principalment pel vent i la pluja. Alhora també es vol fomentar la sensibilització ambiental de la ciutadania.

Els promotors de la iniciativa han escollit aquest espai, ja que es tracta d'una zona habitual de passeig que podran gaudir-la molts usuaris un cop estigui plantada.

El centenar d'exemplars que s'introduiran seran principalment alzines i pins, espècies autòctones que respecten l'ecosistema de la zona i que tenen les característiques per arrelar amb les condicions de sòl i climatologia del municipi.

La matinal, oberta a tots els públics, comptarà amb un esmorzar popular i diferents obsequis pels participants.

Per prendre-hi part cal inscriure's prèviament AQUÍ

La plantada d'arbres està organitzada per Finques Passeig i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Associació Osmon.