Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament agraeix la tasca feta per tots els serveis d'emergència que han treballat en l'extinció de l'incendi i el suport rebut per part de la ciutadania i el comerç del municipi

Des de l'Ajuntament es vol agrair profundament el treball que han realitzat tots els cossos d'emergència que han estat al nostre municipi, des del passat diumenge, treballant per poder estabilitzar l'incendi que afectava la urbanització de Les Brucardes: Bombers, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Agents Rurals, Servei d'Emergències Mèdiques i Guàrdia Civil, Policies Locals de Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor i vigilants municipals i protecció civil de Navarcles. Moltes gràcies.

Volem agrair també la impagable tasca que han fet les diferents ADF's que s'han desplaçat al nostre municipi i els treballs de sega i tallafocs que han dut a terme els pagesos. Moltes gràcies.

Ha estat impagable també el suport rebut de totes aquelles persones que disposaven de maquinària, camions tractors i cisternes i que han donat suport en tot allò que ha calgut. Moltes gràcies.

Gràcies al personal mèdic del CAP Sant Fruitós i a la Creu Roja per atendre tan bé a totes les persones que ho han necessitat i per posar a disposició tots els mitjans humans i materials de què disposaven. Moltes gràcies.

No podem deixar d'agrair la impagable tasca que duen a terme des de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil donant suport allà on se'ls requereix. Moltes gràcies.

Gràcies al cos de la Policia Local del nostre municipi pel treball i la gestió d'aquests dies per garantir la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Moltes gràcies.

Infinites gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que aquests dies s'han arremangat per fer entrepans, atendre consultes, muntar llits, desplaçar material i en tot allò en què se'ls ha demanat ajuda. Moltes gràcies.

I com sempre el comerç local i entitats que també han estat al peu del canó facilitant tot allò que se'ls ha demanat per tal d'estar prop dels seus veïns i veïnes. Gràcies per les donacions de Restaurant Klam, Genis Noguera - Cal Fusteret, Supermercat Sant Fruitós, Petropintó, Casa Ametller, Bonpreu, Consum, Fauna Gibert i Niu de petjades. Gràcies també pel serveis prestats per Ca La Belen, Bon Àrea, Bar del Nexe, Forn de Cabrianes i Frankfurt Úrsula... Moltes gràcies.

El personal humà de l'Ajuntament també ha treballat de forma ininterrompuda per tal d'oferir el màxim de serveis possibles. Des del personal de brigada, passant pel personal d'atenció telefònica fins a tècnics municipals o serveis de neteja. Moltes gràcies.

I finalment volem fer el més gran dels agraïments als veïns i veïnes afectats i a l’associació de Veïns de Les Brucardes, per mantenir la calma i la serenor en moments tan difícils.

MOLTES GRÀCIES