Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova el projecte de reparació dels dipòsits d'aigua de Pineda de Bages

L'actuació permetrà reparar els dipòsits de regulació i reserva d’aigua potable de la urbanització.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat el projecte per a les reparacions de l'estructura dels dipòsits est de Pineda de Bages, que fan la funció de regulació i reserva de la xarxa d’abastament d'aigua potable de la urbanització.

En aquests dipòsits, que tenen una capacitat de 360 m3 d'aigua, degut a la seva antiguitat s'hi han detectat un conjunt de patologies a l’estructura, tancaments, coberta i escales, que cal reparar per a la seva correcta conservació i servei.

Concretament, s'han detectat esquerdes i fissures, tant a l'estructura externa com en el seu interior, així com altres patologies associades al pas dels anys, com el deteriorament de la coberta o a les escales d'accés a la instal·lació.

El projecte aprovat contempla la reparació estructural i el condicionament dels dipòsits en una primera fase amb intervencions a la coberta, reparacions interiors i exteriors en les lloses, murs i pilars de formigó, la impermeabilització de l'estructura, així com tasques de condicionament de l'escala d'accés a la instal·lació.

Les obres de millora dels dipòsits s'han pressupostat en 40.118,80 €, i es preveu executar-les en el marc del pla de reposicions i millores en instal·lacions d'abastament que executa Aigües de Manresa, com a mitjà propi de l'Ajuntament.