Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Obra Social de "La Caixa" signen un conveni per a impulsar el Programa de Gent Gran al municipi

L’entitat bancària i l’Ajuntament han signat un conveni bianual per promoure l’envelliment actiu entre la gent gran del municipi.

El Programa de Gent Gran és una iniciativa de l’obra social de La Caixa que inclou tallers de promoció de la salut i el benestar, projectes de participació social i voluntariat, i projectes de formació en tecnologies de la informació i comunicació.

L’Obra Social de “La Caixa” assumeix, en el marc d’aquest conveni, el desenvolupament de diferents tallers i activitats destinades a la gent gran per tal de potenciar la salut, el desenvolupament personal, l’accés a les noves tecnologies, entre d’altres. Al Bages ja hi han participat més d’11.000 persones en les més 240 propostes que s’han dut a terme en els darrers anys.

En el marc del conveni s’estableix que es duran a terme les activitats al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal, al l’esplai de la Gent Gran i als locals municipals cedits a les associacions de veïns.

En l’acte de signatura que s’ha formalitzat aquest dilluns, hi ha participat l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el Sotsdirector General de Programes Socials de la Fundació Bancària La Caixa, Marc Simón; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Cristina Murcia.