Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós presenta l'avantprojecte d'urbanització del carrer del Padró

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages presentarà en una sessió informativa l’avantprojecte d’urbanització del carrer del Padró.

L’acte, obert a tots els veïns i veïnes, tindrà lloc el proper dijous 29 de gener a partir de les 20.30 hores a la sala polivalent del Nexe. La presentació es portarà a terme després d’haver rebut el vist i plau de membres de l’oposició i dels principals afectats pel procés de transformació que vol recuperar el caràcter comercial, social i de serveis d’aquest carrer.

Actualment, el tram presenta força impediments físics per als vianants i el seu ús es fa incòmode per a tots els usuaris. La voluntat és realitzar una plataforma única de prioritat invertida, on es permeti el pas de vehicles però que el vianant tingui preferència. També s’afronta el soterrament de les infraestructures de serveis que ara són aèries i l’execució del col•lector del clavegueram que en algun tram data de l’any 1903.

Aquest procés s’afrontarà per fases i de forma participativa amb els propietaris de finques del carrer, amb els comerciants i amb tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós ja que el govern municipal considera que amb el carrer Padró es recuperarà part dels sentiments i de la identitat del poble.

Imatges relacionades