Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza el primer concurs de dibuix infantil per felicitar les festes al municipi

Les propostes guanyadores de cada categoria compondran la postal de Nadal de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsa, a les portes de les festes nadalenques, el primer concurs de dibuix infantil de postals de Nadal.
En aquesta iniciativa hi poden participar tots els nens i nenes del municipi, des dels 3 i fins als 12 anys, dibuixant el què és per ells i elles el Nadal.
En el concurs s'estableixen quatre categories: cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Cadascuna de les categories tindrà un guanyador o guanyadora i la postal es compondrà amb els quatre treballs finalistes.

Sota el lema "El meu Nadal" els infants que hi participin poden utilitzar qualsevol tècnica artística per a fer la seva creació: llapis de colors, collage, aquarel·la... Només es podrà entregar una postal per infant.

Per tal d'elaborar la postal, cal fer-ho mitjançant unes cartolines que es poden recollir en diferents equipaments municipals a partir d'aquest divendres 11 de novembre. Les famílies les trobaran a la Biblioteca Municipal, a l'Ajuntament, al Nexe Espai Jove i al Museu. Les persones que ho desitgin també poden descarregar-se el full de participació de la web municipal i entregar-lo ens els punts de recollida esmentats.

Un cop fet el dibuix s'ha d'entregar en aquests mateixos punts com a màxim fins el dilluns 28 de novembre, dia en què es recolliran totes les propostes presentades i un jurat valorarà la seva qualitat i originalitat per acabar decidint quines d'elles seran les que compondran la postal de Nadal de l’Ajuntament que totes les famílies del municipi rebran a les seves cases.

En el marc de les festes de Nadal, els i les guanyadores rebran un obsequi sorpresa per la seva participació en el concurs, que estarà relacionat amb les festes nadalenques al municipi

Arxius Adjunts