Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Onada i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages col•loquen la primera pedra de l'ampliació de residència El Lledoner

El grup de residències per a la gent gran l’Onada Serveis i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages col•locaran el proper dimecres 21 de gener la primera pedra per a l’ampliació i renovació de la residència de la gent gran El Lledoner, coincidint amb la festivitat de Sant Fruitós, patró del municipi.

Les obres, que van començar aquest passat desembre, es preveu que es perllonguin durant un any, i consistiran en la remodelació i rehabilitació completa de la part vella de l’actual edifici, situat al nucli urbà de Sant Fruitós, l’ampliació de l’edifici en tota la seva superfície, arribant a dues plantes d’alçada, la creació de noves unitats de convivència, la implantació d’equips de nova generació i l’ampliació de serveis de cuina, menjador, gimnàs o zones comunes i d’oci, entre d’altres.

Aquestes obres suposaran també un augment de places per a usuaris, arribant al centenar de places en total. Així, de les actuals 20 places de Residència i 10 de Centre de Dia, es passarà a tenir-ne 71 i 30 respectivament, i que generaran una trentena de nous llocs de treball.

El ple de l’Ajuntament del municipi va aprovar les obres de la residència el passat mes de desembre, amb les quals es vol complir l’objectiu tant de l’Onada com del consistori de condicionar El Lledoner a la normativa vigent per convertir-se en un centre concertat i oferir més qualitat de vida i benestar a les persones grans de Sant Fruitós de Bages.

Durant el període que durin les obres, s’ha traslladat a la trentena de residents d’El Lledoner a la residència d’avis de Santpedor, també gestionada per l’Onada Serveis, per evitar les molèsties de la remodelació.

L’acte de col•locació de la primera serà presidit per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages Joan Carles Batanés i per la directora de l’Onada Cinta Pascual, acompanyats pels regidors municipals i per representants del Consell Comarcal del Bages, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.