Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Món Sant Benet demana la participació dels ciutadans per recollir experiències a l'entorn del monestir en l'any del seu desè aniversari

Coincidint amb el desè aniversari de Món Sant Benet, que es celebra enguany, la Fundació Catalunya - La Pedrera ha habilitat a la seva pàgina web, una secció anomenada “El meu Món Sant Benet” (http://www.elmeu.monstbenet.cat) on s’hi poden deixar testimonis gràfics o escrits de la relació de qualsevol persona amb el monestir o amb Món Sant Benet.

Les persones que tinguin fotografies o documents inèdits de Sant Benet, fotografies de caire familiar, filmacions o qualsevol tipus d’experiència vivencial a l’entorn d’aquest espai, pot enviar-ho a través d’un formulari o del correu electrònic 10anys@monstbenet.com i passar a ser el protagonista de la història de Món Sant Benet. Aquest espai web recollirà cronològicament totes les vivències enviades.

El web mostra també de manera permanent, mitjançant un compte enrere, el temps que falta fins a la realització de l’acte institucional de l’aniversari, que es celebrarà el proper 28 de setembre. I, finalment, es recordaran, setmana a setmana, els fets més rellevants que han tingut lloc durant els darrers 10 anys.