Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix l'ÓH Festival, un slow festival de música i gastronomia a Sant Benet de Bages

El Festival se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre en diferents espais de Món Sant Benet i tindrà com a cop de cartell el músic Ramon Mirabet

La primera edició de I'ÓH Festival arriba el pròxim 15 i 16 d'octubre a Món Sant Benet. El Festival que busca la sorpresa majúscula (ÓH!!!!) proposa un cap de setmana de música, gastronomia, tallers per a tots els públics i activitats familiars en els diferents espais del complex de Món Sant Benet.

La proposta, impulsada per la Fundació Catalunya la Pedrera i la comunitat de música independent Acqustic, i que compta amb el suport de l'Ajuntament, neix amb la voluntat d'abraçar la cultura musical i gastronòmica del territori i apropar-la al gran públic, i concentrar en un únic cap de setmana una dotzena d'artistes i una àmplia varietat de propostes gastronòmiques. També oferirà tallers i activitats culturals diverses encaminades totes elles a oferir als assistents un cap de setmana lúdic i festiu.

La música, la gran protagonista.

El músic Ramon Mirabet serà el cap de cartell d'un festival que comptarà amb la complicitat d'una dotzena d'artistes reconeguts entre els quals hi haurà la preestrena del nou àlbum de Jo Jet i Maria Ribot i artistes emergents com Iglú, Anaïs Vila o Cesc Sansalvadó entre d'aItres.

Una aposta per la música d'autor, de proximitat i amb ànima que s'escau a la perfecció amb la màgia i la identitat patrimonial del monestir de Sant Benet de Bages.

Gastronomia de primer nivell

Tapes amb estrella, propostes gastronòmiques de territori, plats elaborats pels cuiners d'Alícia... L'ÓH Festival aposta per posar el focus en el producte i la gastronomia. Per això comptarà amb tapes d'autor i de primer nivell, començant per les que oferirà el restaurant l'Ò de Món Sant Benet, que compta amb una estrella Michelín, o les que ens proposarà el cuiner Jordi Alvarez, xef-executiu de Món Sant Benet, en Marc Puig- Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia o en Joseba Cruz, de Le Clandestin.

Activitats familiars per a tots els gustos

Un taller de ceràmica natural, l'opció de resoldre un enigma al monestir, un "art truck" o una discoteca silenciosa, són algunes de les activitats que s'oferiran en el marc del festival.

Tota la informació del festival, dates i horaris i entrades podeu trobar-la a www.ohfestival.cat