Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Benet de Bages acull la jornada divulgativa Cuinaigua, per a conscienciar sobre la qualitat de l’aigua de l’aixeta per cuinar

L’activitat està emmarcada en la distinció de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

Aquest dilluns, Sant Benet de Bages ha acollit la jornada divulgativa “Cuinaigua. L'aigua de l'aixeta, matèria primera de la restauració”, una activitat impulsada per l'Ens d'Abastament Aigües Ter-Llobregat, en el marc de la distinció de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, i la regidora de turisme, Carme Cruz, han pres part en aquesta jornada.

La matinal ha inclòs una ponència de la Càtedra ATL de l’aigua potable, un taller sobre l’aigua a càrrec del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, un panell de tast d’aigua i un showcooking amb el cap de cuina del Restaurant Ó, Ivan Margalef.

L’objectiu de la jornada és el de conscienciar a la població sobre la bona qualitat de l'aigua de l'aixeta per cuinar.