Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages organitza una sessió sobre comunitats energètiques, adreçada als empresaris dels polígons del municipi

La jornada serà el dimarts 30 d'abril al Nexe – Espai de Cultura

Sant Fruitós de Bages celebrarà aquest dimarts 30 d'abril, a les 7 de la tarda al Nexe – Espai de Cultura, una jornada sobre les oportunitats per a generar energia de forma compartida entre les empreses dels polígons industrials del municipi.

En aquesta jornada, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Bages, es tractarà sobre l'autoconsum col·lectiu i les comunitats energètiques, amb l'objectiu que els participants tinguin tota la informació i puguin resoldre aquelles qüestions que els generin dubtes.

Aquesta sessió és fruit de l'estudi que s'ha realitzat al municipi sobre les possibilitats i avantatges, tant en l'àmbit de la sostenibilitat com en l'àmbit econòmic, que es podrien generar si es creés una comunitat energètica entre les diferents empreses dels polígons industrials del municipi.

Sant Fruitós de Bages és el municipi de la comarca amb més sòl industrial, on les 300 activitats implantades ocupen una superfície d'1.948.368 m², el que suposa 300.000 m² de cobertes amb possibilitats d'implantar plaques solars.

Durant la jornada es presentaran les dades d'aquest estudi per tal que els participants puguin disposar de tota la informació i puguin plantejar-se inversions conjuntes, compartides, així com comunitats energètiques.

Aquesta sessió va dirigida a totes les empreses d'activitat econòmica del municipi i també és oberta a les empreses dels polígons industrials de Santpedor.

Per participar-hi cal inscriure's prèviament AQUÍ