Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós disposa de nous contenidors per a la recollida dels petits residus

L’Ajuntament ha iniciat la instal·lació de 6 minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les 4 urbanitzacions. Sant Fruitós de Bages és el primer municipi de la comarca en instal·lar aquest tipus de contenidors.

Aquesta instal·lació permet recollir i emmagatzemar de manera selectiva set productes en dipòsits independents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

En aquests contenidors hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils, un per a cd i dvd, un per a cartutxos d'impressora, un per a bombetes de baix consum, un per a bombetes convencionals i halògenes i, finalment, un destinat a la recollida d’aparells elèctrics i electrònics de petit format com telèfons mòbils o càmeres compactes.

Aquestes minideixalleries es troben situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament se n’han col·locat 2 al nucli urbà, una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l’altra davant del Pavelló Municipal d’esports. A Torroella de Baix s’ha ubicat a la zona del parc infantil i a La Rosaleda a l’entrada a la urbanització. Durant les properes setmanes s’instal·laran les dues que falten, una a Les Brucardes i l’altra a Pineda de Bages.