Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós presentarà públicament el seu pressupost del 2015 el proper 26 de febrer

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages presentarà públicament el pressupost per al 2015 que va ser aprovat per unanimitat al ple municipal el passat dimecres amb l’acceptació parcial d’una esmena del grup de l’oposició,

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages presentarà públicament el pressupost per al 2015 que va ser aprovat per unanimitat al ple municipal el passat dimecres amb l’acceptació parcial d’una esmena del grup de l’oposició, per la inclusió d’una partida d’inversió al pressupost. Des de la regidoria d’Hisenda es vol manifestar la seva satisfacció per haver arribat a un consens total tots els grups per l’aprovació dels pressupostos i negociar l’esmena presentada pel grup municipal de convergència. L’acte de presentació tindrà lloc el dijous 26 de febrer a la sala polivalent del Nexe a partir de les 9 del vespre. Enguany, l’import total del pressupost és de 10.029.593,44 euros, el 0,54% més que l’any passat.

En línies generals, es manté l’import destinat al capítol de personal on s’inclouen diverses partides per a plans d’ocupació i pel que fa a béns i serveis es disminueix la despesa corrent el 0,55%. Les inversions es mantenen i es destinen esforços a acabar les que es van engegar al 2014 i a consolidar-ne de noves. Algunes de les inversions destacades són el projecte d’obres al polígon industrial de la Serreta, el servei de substitució en l’enllumenat per llums led, la reparació del Cobert de la Màquina de Batre i l’adequació de camins, carrers i carreteres, entre d’altres. L’import total per al pla inversor és de 2.100.941,24 euros.

Arxius Adjunts