Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Festa dels 3 Tombs a Sant Fruitós de Bages

El proper diumenge 21 de maig, Sant Fruitós de Bages celebrarà una nova edició de la Festa de Sant Antoni Abat, els 3 Tombs, organitzada pel Club Hípic Sant Fruitós.

La jornada matinal festiva compta amb un programa farcit d’activitats. A partir de les 10 del matí els participants es concentraran al pàrquing de l’Avinguda Jaume I per dirigir-se a gaudir d’un esmorzar a la Plaça Alfred Figueras. En aquest mateix espai els més petits podran gaudir d’un circuit de ponis i d’inflables, i els més grans podran visitar els estands de protectores, i veure una exhibició canina i una desfilada per tal de facilitar l’adopció d’algun gos. A part, durant el matí hi haurà instal·lats foodtrucks a la mateixa plaça per a tots aquells que vulguin fer un mos.

A les 11, a l’Església Parroquial, es celebrarà la missa solemne en honor a Sant Antoni Abat mentre que a la plaça Alfred Figueres tindrà lloc una exhibició del gimnàs V2O.

A ¾ de 12 del migdia tindrà lloc el traspàs de la bandera per part de l’abanderada del 2016, Laura Gallego. Posteriorment hi haurà una demostració del Joc de les Cintes.

A partir de les 12 del migdia, s’iniciarà la cavalcada popular amb la participació de la xaranga Reis del So que es dirigirà cap a la plaça de l’església on es procedirà a la benedicció dels animals. A ¼ de 2 del migdia es celebrarà el Joc de Cintes a la plaça Alfred Figueras.

Finalment, a les 3 de la tarda tindrà lloc el dinar de Sant Antoni a les instal·lacions del Club Hípic Sant Fruitós. Per tancar el programa d’actes a les 6 de la tarda tindrà lloc, en aquest mateix espai, una exhibició eqüestre.