Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Setmana Jove del 11 al 16 d'octubre

Des del dimarts 11 d’octubre i fins el dia 16, els joves de Sant Fruitós de Bages podran gaudir d’una setmana d’activitats.

La primera de les propostes és el taller de cuina “Menja’t la xocolata”. Aquesta activitat es durà a terme els dies 11 i 13 d’octubre al NexeJove a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

El dimecres 12 d’octubre arriba el torneig de 12 hores de Vòlei. La competició s’iniciarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 9 del vespre al pavelló municipal.
El toc musical de la setmana vindrà de la mà del grup Ebri Knight que oferiran un concert al pavelló el divendres 14. El preu de les entrades serà de 3€, si es compren de forma anticipada, o 5€ el mateix dia del concert. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats dels pares, mares o tutors legals.

La Setmana Jove acabarà amb l’activitat d’Archery Combat , una disciplina on els diferents equips participants han d’aconseguir un objectiu i ho han de fer llançant fletxes als seus rivals. Aquesta activitat es durà a terme el diumenge 16 a les 5 de la tarda al Bosquet.