Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot en marxa perquè els Benet Games encetin la seva 4a edició

Aquest cap de setmana tindrà lloc els Benet Games, en la seva quarta edició, amb la intenció de reafirmar-se com a fira d’esports a l’aire lliure.

Arriben els Benet Games, englobant més de 40 activitats per a nens i nenes de totes les edats, proves esportives de tots els nivells i actuacions musicals en directe.

Algunes de les activitats que hi haurà són: circuits de bicicleta, paddle pilates, paddle surf, bateig de submarinisme, rocòdroms, tirolines, inflables, karts elèctrics, longboard, patinet, pumptrack, tir amb arc, tallers, laberint de palla, ponis, cavalls, circuit d’habilitats de fusta, push bike, entre moltes altres pensades perquè el públic gaudeixi d’un cap de setmana actiu en família.

L’horari del festival és dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 15h, tot i que hi haurà certes activitats amb un horari específic. El dissabte a les 11h hi haurà la caminada i pedalada popular i l’open infantil btt, a les 12h hi haurà un vermut musical a la zona del Cobert de la Màquina de Batre amb una exhibició de ball i a la tarda, a les 4 hi haurà les 3h de resistència en BTT, a les 5 una exhibició de ball solidari, a les 6 l’exhibició de salts amb bmx i a partir de les 7, la festa de colors dels Benet Games. Pel que fa diumenge, el plat fort és la Four Factors Race, que començarà a les 10 del matí amb la modalitat Kids i a les 11 sortiran les modalitats Wild, 11km i 4km. Abans de la sortida de les 11h, hi haurà un escalfament col·lectiu de “combat” a l’escenari principal. Seguidament, hi haurà una exhibició de “street workout” a la zona del Bosquet.

Per tal de donar cobertura a tot el públic visitant, es reforçarà el servei de restauració amb punts de venda de menjar i beguda ubicats dins el propi festival. En aquests punts també s’hi podran trobar gots reutilitzables per tal de reafirmar el compromís que el festival té amb el medi ambient i garantir que l’entorn es mantingui més net.

També hi haurà pàrquing habilitats i degudament senyalitzats per tal d’assegurar una bona mobilitat.

Més informació: www.benetgames.cat