Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de comerços del municipi participen en la reunió anual entre l'Associació de comerciants Sant Fruitós Comerç Actiu i l'Ajuntament

La trobada, que es convoca un cop l’any, ha servit per fer balanç de les accions fetes durant el 2018 i presentar les propostes del consistori pel 2019.

La principal novetat d’enguany és l’elaboració del Pla d’Activació i Promoció del Petit Comerç, un document que té per objectiu promocionar i dinamitzar el petit comerç de Sant Fruitós de Bages.

En aquest document quedarà definida la diagnosi actual del petit comerç i a partir d’aquí es realitzaran un seguit de propostes i solucions adequades al municipi tenint en compte els resultats obtinguts en la fase de diagnosi del projecte.

Aquest pla, finançat per la Diputació de Barcelona a través del seu catàleg de serveis, s’elabora conjuntament entre l’Ajuntament, l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages i el petit comerç. El projecte és previst que es redacti durant el primer semestre d’aquest any.

Pel què fa al balanç del 2018, es va fer un repàs de les actuacions dutes a terme per l’Ajuntament l’any passat, qui va aportar 25.000€ per finançar diferents accions en benefici del comerç local.