Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deixalleria Municipal

La deixalleria municipal de Sant Fruitós de Bages és un recinte equipat amb diversos contenidors on dipositar aquells residus que no es poden recollir utilitzant altres sistemes comuns, com fustes, metalls, electrodomèstics, olis, pintures i dissolvents, tòners, fluorescents, bateries, trastos vells, runa, rodes de cotxe….

La deixalleria és una instal·lació tancada i vigilada destinada al dipòsit controlat d’un ampli ventall de residus urbans. Els usuaris disposen d'una oficina de recepció on es fa el registre dels residus que porten i on se’ls informa d’on s’han de dipositar.

La deixalleria està equipada amb diferents tipus de contenidors: oberts, tancats (per a líquids, per exemple), compactadores (per a residus voluminosos com el paper), etc. A més, per als residus especials, compta amb un recinte tancat aïllat i protegit de la pluja. La conservació de l'espai i de l'entorn, l'atenció i informació als usuaris i un estricte control de la gestió mitjançant registres són els elements clau que permeten l'òptim funcionament de la deixalleria.

Quin tipus de residus es poden dur a la deixalleria?

Residus municipals especials: Pneumàtics Làmpades fluorescents. Bateries. Dissolvents. Pintures i vernissos Piles Frigorífics. Olis minerals usats. Olis vegetals Radiografies Aerosols Pesticides.

Residus municipals valoritzables: Paper i cartró Vidre Envasos Ferralla Fusta Tèxtil Ferralla electrònica Vidre pla Pa sec Cables elèctrics Ampolles de cava Runes i altres residus de la construcció Restes de poda Voluminosos.

Deixalleria Municipal

 Cruïlla Avda. Lluis Companys / Avda. Bertrand i Serra - 08272 Sant Fruitós de Bages - Barcelona 
 Obert: Dilluns: Tancat. // Dimarts, dijous, dissabte i diumenge al matí: 11.00 a 14.00 hores. // Dimecres i divendres tarda: 16.00 a 19.00 hores. 
 Telèfon: 93 876 12 81 
 Lloc web: http://www.consorcidelbages.cat/